Honor Band 5 – мери пулса и кислорода в кръвта, издържа 50 метра под вода

Honor Band 5 е стилен аксесоар за носене на китката, лек и удобен, с много функции

Ако се стремите към здравословен начин на живот, фитнес гривната е онази симпатична „джаджа” на китката, която ще ви помогне да постигнете заложените цели. Ново модел Honor идва с най-добрите качества на известния бранд и на цена, която няма да ви остави безразлични.

Смарт гривната Honor Band 5, наследник на модела Honor Band 4, вече e достъпна за предварителни поръчки в онлайн магазина Tomtop само за $28,29 в периода 24-31 август, с безплатна доставка до България, съобщиха от глобалния търговец. Устройството се позиционира като по-достъпна алтернатива на Fitbit или Garmin Vivofit 4.

Honor Band 5 има отличен AMOLED екран с множество “лица”

Какво получавате, ако изберете този продукт за спътник в ежедневието си, при спортуване, работа, забавление и почивка? Първо, един стилен аксесоар за носене на китката, който е лек – само 22,7 грама, комфортен и с много функции. И особено важно, грижовен за здравето ви.

Гривната е леко извита отдолу, за да пасне идеално на китката и е много тънка, със силиконова каишка, така че стои стилно и красиво. За това допринася и цветовото разнобразие – Honor Band 5 идва в различни цветове: черен, розов и син.

Honor Band 5 се отличава със стил, удобство и различни цветови варианти

Едва ли бихте могли да искате повече от дисплея. Той е цветен AMOLED, с диагонал 0,95 инча и резолюция 240×120 пиксела, което означава висока плътност от 282 ppi (пиксела на инч). Дисплеят има множество „лица” – можете да изберете това, което ви харесва най-много при различните сценарии на използване на гривната.

Друга отличителна характеристика на Honor Band 5 е водоустойчивостта. Смарт гривната има рейтинг 5ATM, което означава, че можете да я използвате безпроблемно в дъжда, при миене, под душа и дори когато плувате. Според спецификациите, гривната ще остане невредима на 50 метра под водата.

Honor Band 5 мери пулса денонощно и следи кислорода в кръвта

Вероятно мнозина ще оценят най-много способността на фитнес гривната да мери денонощно пулса (с технология TruSeen 3.0) и да предлага данни в реално време. Нещо повече, както и своя предшественик, тя включва функция за следене на нивото на кислород в кръвта. Тази характеристика се нарича SpO2 монитор и вече е активирана от Honor, за разлика от конкурентите, които само са обявили, че я поддържат.

Следеното на кислорода в кръвта е важно по две причини. Първо, то дава по-ясна картина за качеството на съня. И второ, SpO2 мониторът на Honor Band 5 ще ви помогне да откриете умората и да планирате тренировките си за по-подходящо време, както и да знаете кога не трябва да работите.

Honor Band 5 идва с тънка и здрава силиконова каишка

Моделът идва и с всички необходими фитнес функции за проследяване на физическата активност. Гривната поддържа 10 режима за различни видове спортуване, вкл. колоездене, тичане, плуване и др.

Очаквано, Honor Band 5 показва на екрана известията от смартфона – текстови съобщения и телефонни обаждания. Гривната поддържа и NFC комуникации, но тази опция засега не е известно да се поддържа извън Китай.

Honor Band 5 е полезен аксесоар на изключително достъпна цена

Що се отнася до автономността, гривната се справя много добре. С едно зареждане на батерията с капацитет 100 мАч, фитнес гривната може да ви служи в продължение на две седмици и дори повече, ако я използвате в режим на понижена мощност.

Можете да си поръчате още сега този качествен продукт тук: Honor Band 5 на цена от $28,29 в периода 24-31 август, с безплатна доставка до България.

Коментар