FIIDO D2 – електрическо колело с всички удобства

FIIDO D2 се задвижва от 250-ватов мотор и развива максимална скорост 25 км/ч

Наред с бума на електрическите скутери, по улиците все по-често виждаме и електрически велосипеди – мнозина ги предпочитат като още по-екологично и здравословно превозно средство, тъй като имат педали и човек може да спортува с тях, както и да кара по-икономично.

На изгодни цени, с доставка от европейски склад, се предлагат в момента електрическите колела FIIDO. Така например, моделът FIIDO D2 струва $499,99 при използване на купон за отстъпка GKB250S в онлайн магазина Geekbuying. Доставката от склад в Европа до България е безплатна, с платени мита, е обявил на сайта си големият онлайн търговец.

Този електрически велосипед се задвижва от 250-ватов мотор и развива максимална скорост 25 км/ч. С едно зареждане на батерията от 7,8Ah можете да изминете 20-35 километра, в зависимост от условията на пътя и скоростта. Предвидени са три режима на каране – напълно електрически, колоездене с педали и електрически подпомогнато каране, а максималното натоварване е 120 килограма.

Сгъваемият дизайн на FIIDO D2 позволява лесно пренасяне

FIIDO D2 има голяма 52-зъбна верига и маховик с 12 зъба за комфортно каране и адаптиране към различни пътни условия. Тялото на велосипеда е опростено и може да се сгъне наполовина за лесно пренасяне и съхранение. В допълнение, наличен е държач за телефон с възможност за зареждане през USB интерфейс.

Е-велосипедът е оборудван с 16-инчови надуваеми гуми, които са устойчиви на износване и имат противоплъзгаща структура. За сигурността се грижат още предни и задни двойни дискови спирачки, както и ултра ярък фар и червен стоп. Тялото е направено от лека и здрава алуминиева сплав, която не ръждясва, а теглото на велосипеда е около 19 кг. Моделът е преминал FCC и CE верификация за безопасен продукт.

Можете да купите електрическия велосипед тук: FIIDO D2 – на цена от $499,99 с купон за отстъпка GKB250S и безплатна доставка от европейски склад с платени мита.

FIIDO D2S се отличава с 6-скоростна система Shimano

В онлайн магазина ще намерите и по-усъвършенстван вариант на същия модел. Това е електрическият велосипед  FIIDO D2S, който се отличава с 6-скоростна система за смяна на предавките Shimano Tourney TZ500. Тази модификация струва  $539,99 с купон за отстъпка GKB251S.

FIIDO D3 поддържа три скорости – 10 км/ч, 15 км/ч и 20 км/ч

Друг подобен модел, FIIDO D3, се предлага на по-ниска цена – $465,99 с използване на купон за отстъпка GKB269S. Различното при него е по-малкият размер на гумите – те са 14-инчови. Моделът поддържа три скорости – 10 км/ч, 15 км/ч и 20 км/ч. Останалите характеристики са същите като на D2.

FIIDO D3S е оборудван с 6-скоростна система Shimano Tourney TZ500

Модификацията FIIDO D3S е оборудвана със спомената вече 6-скоростна система за смяна на предавките Shimano Tourney TZ500 и развива максимална скорост 25 км/ч. Този модел струва $524,99 с купон за отстъпка GKB285S.

FIIDO M1 е сгъваем електрически велосипед за по-екстремно каране

Доста по-различен и по-скъп е FIIDO M1. Това е сгъваем електрически велосипед за каране в по-трудни условия, който е оборудван с 20-инчови гуми с дебелина 4 инча, амортисьор, по-мощна 12,5Ah, 7-скоростна система Shimano и двойни дискови спирачки. Заявени са пробег до 100 км и максимална скорост 31 км/ч. Моделът струва $944,99 с купон за отстъпка FIIDOM1U, безплатна доставка и платени мита.

Коментари по темата: „FIIDO D2 – електрическо колело с всички удобства”

добавете коментар...

  1. Джамал

    Как да поръчам фидо

  2. Георгиев Хаджиколев

    Как да поръчам

  3. Георги Хаджиколев

    Как да поръчам

Коментар