Samebike LO26-BKNEW – чудесен e-велосипед за града

Samebike LO26-BKNEW е удобен, стабилен и издръжлив градски е-велосипед

Мнозина предпочитат велосипедите като екологично превозно средство, което същевременно ни поддържа в добро физическо състояние. Е-колелото може да е нашият незаменим спътник в града, в парка, както и при пътувания на по-къси разстояния.

Страхотен е-велосипед се предлага на намалена цена в глобалния онлайн магазин Tomtop – моделът Samebike LO26-BKNEW струва в момента 779,99 евро, с доставка от склад в Германия. Това модерно возило, направено от здрава и лека алуминиева сплав, може да вози човек с тегло до 150 кг и изминава сериозни разстояния с едно зареждане на батерията.

Samebike LO26-BKNEW има стабилни 26-инчови гуми и здрава алуминиева конструкция

На първо място, е-колелото впечатлява с мощния, висоскоскоростен безчетков мотор 48V 350W, благодарение на който развива скорост до 30 км/ч. При каране само в електрически режим, велосипедът има пробег до 35-40 км, а при асистирано каране пробегът се увеличава до 45-60 км. Батерията с капацитет 10Ah се зарежда напълно за около 4 часа.

С подобни показатели за скорост и издръжливост, Samebike LO26-BKNEW се явява ефективно превозно средство за придвижване до работата, за училище и пазаруване, а също така и за кратки пътешествия. Колелото несъмнено ще ви спести блъсканицата в метро, трамваи и автобуси, както и неизгодното и все по-проблемно придвижване с автомобил в градовете.

В сгънато състояние Samebike LO26-BKNEW се пренася и съхранява по-лесно и удобно

Нещо повече, със сгъваемата си конструкция, е-велосипедът може да се приведе лесно в компактно състояние, така че да го пренасяте безпроблемно и да го съхранявате в много по-малко пространство – а това определено е съществено предимство, ако живеете в тесен апартамент. Колелото не е много леко – тежи 25,5 кг, а в сгънат вид има размери 103х37х104 см.

Здравата алуминиева конструкция, стабилните 26-инчови гуми и окачване, мощният двигател позволяват на Samebike LO26-BKNEW да вози човек с тегло до 150 килограма, което го прави доста универсално превозно средство – на практика за всеки човек. Предното окачване  и тръбата на седалката са направени така, че абсорбират ударите, и заедно с регулируема височина на седалката осигуряват комфортно каране.

На предния панел на Samebike LO26-BKNEW се показват ключовите показатели при каране

Безопасността на електрическия велосипед е подсигурена от предни и задни спирачки и, разбира се, от здравите и стабилни гуми. Колелото е оборудвано с 21-скоростна система Shimano, а яркият LED фар отпред прави сигурно возенето нощем и при лоша видимост. Предвидени са защити от свръх-ток, ниско напрежение и превишена температура.

По всяко време можете да следите ключови показатели, благодарение на предния панел на колелото – на него се показват данни като скорост, състояние на батерията, изминато разстояние и др. Samebike LO26-BKNEW е достъпен в TomTop два цветови варианта – черен (стандартна версия) и бял (опция). В комплекта влизат още зарядно устройство, инструменти и документация.

Samebike LO26-BKNEW е за всеки – може да вози човек с тегло до 150 килограма

Купи: Samebike LO26-BKNEW – на цена от 779,99 евро, с доставка от склад в Германия.

Коментари по темата: „Samebike LO26-BKNEW – чудесен e-велосипед за града”

добавете коментар...

  1. :o)

    Незнам какво точно ще ми СПЕСТИ колелото. Особено в страна като България в която изобщо не е развита велосипедната мрежа от велоалеи.
    Това е само за камикадзета – нека да ги видя ако живеят в другия край на града кво ще им спести до работата? Дишат директно изгорелите газове от всички задръствания , колите ги мачкат , камиони и всякакви, кал, мръсотия, локви…….абе това си е Сървайвъл.
    Не като тоя смешко от снимките. Да дойде да покара тук колело Октомври, ноември, декември 😉

  2. Боян

    Аз пък не бих го определил като скъпо изобщо, за екстри които предлага си е доста евтино.

  3. Anonymous

    супер е колелцето за който има парите

  4. ха

    Anonymous, ако е вярно това което казваш, то защо лъжат в статията с текста по последната снимка в която пише: “Samebike LO26-BKNEW е за всеки”? Или има начин да го придобиеш, като заобиколиш някак проблема с цената?

  5. Anonymous

    много е як, не си наясно, но цената не е за всеки

  6. тц

    Пак някакъв китайски боклук.

Коментар