Gigapixel AI – увеличава снимки без загуба на качество

Gigapixel AI се справя с нелеката задача да увеличи дадено изображение, като запази качеството
(екранна снимка: TechNews.bg)

Gigapixel AI е софтуерен инструмент, с помощта на който можете да получите най-доброто качество на дадено изображение след като го увеличите. Специална технология за машинно обучение осигурява прецизност и повишава качеството на снимките до най-високите стандарти.

Повечето програми за мащабиране предлагат леко модифицирана версия на изображенията, като коригират техният контраст и остротата им. Някои от най-известните графични редактори използват усъвършенствани техники за подобряване на картината, прилагайки различни функции, като например редактиране на следи от размазване и др.

Gigapixel AI се справя с нелеката задача да увеличи дадено изображение, като запази качеството. Инструментът е наистина ефективен, в сравнение с други подобни решения на пазара. Той успява да повиши качеството на снимките дори при големи увеличения. Някои от възможностите на Gigapixel AI са свързани с технологии за машинно обучение.

Gigapixel AI показва висока ефективност при мащабиране и подобряване на снимки
(източник: Gigapixel AI)

Така например, нова функция, наречена Refinement Face, използва машинно обучение и разпознаване на изображения, за да постигне наистина добри резултати от увеличени портрети и лицеви снимки.

Системата с инструменти е добре подредена и потребителският интерфейс изглежда модерен и минималистичен. Gigapixel AI няма да се окаже сложна програма за повечето хора. Използването ѝ е лесно, просто и приятно.

Можете да отворите няколко снимки и да изберете тези, към които искате да приложите модификациите. Командите в десния панел са прости и адаптивни: опции за мащаб, регулиране на ширината и височината, потискане на шума, регулиране на размазването и т.н.

Gigapixel AI използва напреднали технологии за машинно обучение
(източник: Gigapixel AI)

Gigapixel AI е качествен инструмент. Той е добре проектиран, ефективен и лесен за използване дори от начинаещи потребители. Това е платена програма, но в крайна сметка си струва цената, заради напредналите възможности и ефективността.

Даунлоуд: Gigapixel AI

Коментар