H6 Smart TV Box – преобразява телевизора и монитора

H6 Smart TV Box добавя много стойност към домашния телевизор

Ако искате да изстискате максимума от вашия телевизор или LCD монитор, да го преобразувате в мултимедиен център за развлечение у дома с достъп до интернет, една ТВ приставка (TV Box) ще ви даде желаната функционалност на приемлива цена.

Днес ви представяме модела H6 Smart Android TV Box – устройство на цена около 35 евро, което се свързва, от една страна, към телевизора, а от друга – към интернет, за да ви осигури достъп до видео, музика, игри и други развлечения, докато си седите удобно на дивана у дома.

H6 Smart TV Box се доставя в комплект с дистанционно управление

Тази ТВ приставка наистина предлага много за цената си. Моделът разчита на четириядрен процесор Allwinner H6 A53 и графичен блок Mali-T720 GPU, допълнени от 4GB RAM и 32GB ROM – конфигурация, която несъмнено ще обезпечи гладко възпроизвеждане на видео. Устройството работи под управление на операционна система Android 9.0 и поддържа възпроизвеждане на 4K UHD видео. Просто го свързвате към телевизора и интернет, за да наслаждавате на премиум изживяване.

Включването на H6 Smart TV Box към телевизора става през HDMI интерфейс, а опциите за интернет са две – безжично през Wi-Fi и кабелна връзка през RJ45 порта, който поддържа 100Mbps. Можете да управлявате функциите на устройството удобно с включеното в комплекта дистанционно или пък да свържете към него мишка и клавиатура чрез наличните USB портове (1xUSB 3.0 и 1xUSB 2.0).

H6 Smart TV Box разполага с USB портове и слот за карти памет

Ако изпитвате нужда от още памет, за да заредите повече съдържание и приложения в ТВ приставката, можете да се възползвате от свободния слот за TF карти и да добавите до 32GB сторидж към устройството. H6 Smart TV Box има и аналогов AV порт, през който може да изведете видео и адио сигнала към външна апаратура.

ТВ приставката поддържа H.265 и VP9, което означава, че няма да имате проблеми с повечето актуални медийни формати и същевременно ще спестите 50% от честотната лента на интернет връзката. Ще можете да гледате 4K филми с ултра-висока резолюция и да се любувате на качествено и гладко възпроизвеждане при 6K/30fps, 4K/60fps и 1080p/60fps, благодарение и на технологии като HDR10, HLG и HDR.

Домашното забавление с H6 Smart TV Box е гарантирано

Моделът се предлага в черен цвят, има компактни размери 10,0х10,0х1,7см и тежи само 136 грама. В комплекта на устройството влизат още дистанционно управление, HDMI кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя. Можете да купите H6 TV Box от онлайн магазина Cafago на цена от EUR 34,79 с безплатна доставка от склад в Германия.

Междувременно, Cafago обяви големи отстъпки за продуктите в онлайн магазина в рамките на шопинг карнавала 11.11. Офертите с отстъпки са публикувани на специалната уеб страница Double Eleven и са актуални от 10 ноември.

Коментар