Proscenic M8 Pro – отпуснете се, тя ще почисти сама

Proscenic M8 Pro e интелигентно устройство „2-в-1” за сухо и мокро почистване

Роботизираните прахосмукачки стават все по-умни в стремежа на производителите да предложат устройства, които напълно отменят хората в рутинните ангажименти по поддържане на чистотата на жилището. Зареждат се сами, почистват сами и накрая се разтоварват от боклука сами…

Най-модерни технологии за автономно почистване са интегрирани в новия модел Proscenic M8 Pro – умна вакуумна прахосмукачка, която сега е в предварителна продажба с отстъпка в глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от €461,99 (при използване на купон за отстъпка PROSM8PRO) и доставка от склад в Полша.

Proscenic M8 Pro идва в комплект с контейнер за автоматично събиране на боклука

На първо място, това е устройство „2-в-1” за сухо и мокро почистване, с резервоар за вода 300 мл и контейнер за прах с обем 280 мл, което ще спести много време на своите собственици. Но по-интересното е, че прахосмукачката идва заедно с контейнер, в който автоматично разтоварва боклука от почистването, което несъмнено е голямо удобство.

M8 Pro е модерно прахосмукачка с LDS 8.0 лазерна система за 360-градусово многопосочно сканиране, за която няма прегради и смущения, в резултат на което изгражда карти и план на помещенията за почистване с голяма прецизност. Нещо повече прахосмукачката може да съхранява повече от една карти, което улеснява почистването на многоетажни жилища. Това става с помощта на мобилно приложение ProscenicHome.

За лазерната система на Proscenic M8 Pro няма пречки и смущения при сканирането

Разбира се, новият модел Proscenic идва и с множество режими на почистване, които потребителят избира от приложението – за цялостно почистване, персонализирано почистване, почистване на конкретно място и т.н.. По този начин прахосмукачката може да отговори на всяко индивидуално предпочитание.

Вакуумната прахосмукачка е оборудвана с издръжлива батерия 5200mAh, която може да поддържа работата на устройството в продължение на 256 минути при безшумен режим. Когато батерията падне, уредът отива до станцията за презареждане, след което се връща и продължава почистването от мястото на прекъсване.

Умната прахосмукачка Proscenic M8 Pro е оборудвана с най-различни сензори

Proscenic е пълна с различни сензори, които ѝ позволяват лесно да преодолява препятствия като прагове с височина до 20 мм и да не пада по стълбите, а също така да навигира умело покрай ръбове и под мебели. Задвижва се от безчетков японски мотор 50W и има всмукателна мощност 2700Pa. Може да чисти твърди и меки подови настилки, като всмукателната мощност се регулира автоматично.

Не на последно място, роботът-прахосмукачка разбира и от гласови команди. От тази функционалност ще се възползват потребители, които обичат да си говорят с умните колонки на Amazon или Google. Планиране на почистването по график от мобилното приложение също е едно от удобствата на умния домашен помощник.

Proscenic M8 Pro може да съхранява няколко карти за различните етажи на жилището

Можете да се сдобиете с Proscenic M8 Pro Smart Robot Vacuum Cleaner заедно с умна система за събиране на боклука на цена от €461,99 с купон за отстъпка PROSM8PRO и доставка от склад в Полша срещу €5,96 с PL DHL Express.

Същевременно Geekbuying предлага и модела Proscenic M7 Pro, който има подобни характеристики, като включва и автоматична станция за събиране на боклука. Батерията осигурява около 150 минути работа на прахосмукачката за почистване на площ от 250-300 кв. метра. Лазерната система за сканиране и навигация е версия 4.0, а всмукателната мощност също е 2700Pa.

Управлението на Proscenic M7 Pro е лесно и удобно с мобилно приложение

Моделът Proscenic M7 Pro Robot Vacuum Cleaner струва €279,71 с купон за отстъпка PROSM7PRO. Доставката на този робот-прахосмукачка е от европейски склад за €12,14 с EU GLS Express.

Коментар