Лайфстайл вълната застигна и проекторите

Мини проекторът идва с VGA резолюция и директна подсветка на LCD дисплея

Мини проекторът идва с VGA резолюция и директна подсветка на LCD дисплея

Ново поколение джобни проектори въвежда компанията 3M. Първият модел от серията MPro120 повдига летвата по отношение на размер, стил, яркост, възможност за свързване, живот на батерията и звук.

Мини проекторът идва с VGA резолюция и директна подсветка на LCD дисплея. Компанията твърди, че MPro120 има най-високата яркост при джобните проектори.

Налични са разнообразни входове и изходи за свързване с PC, видео и аудио източници. Моделът позволява също лесна връзка с лаптоп, нетбук, смартфон, плеъри, камери, конзоли за игри и други мултимедийни устройства.

MPro120 прожектира образ от 20 см до 127 см. Подобрената батерия осигурява между 2 и 4 часа автономна работа на проектора.

Два вградени 0,5-ватови говорителя правят по-атрактивен MPro120. Падаща стойка позволява проекторът да се постави върху плоска повърхност, а за по-голяма стабилност е предвиден трипод.

Базиран на нова технология MM200 LCOS микропроектор от 3М, моделът MPro120 постига 12 лумена яркост от ъгъл до ъгъл с пълна VGA (640×480) резолюция и във формат на екрана 4:3.

Когато потребителят намали околната светлина, нивото на яркост на проектора също може да се намали на 10 лумена. Без проблем се прожектират всякакви ярки, контрастни образи в бизнес или неформална обстановка.

MPro120 е малък джобен проектор, който лесно се носи и транспортира в чанта или калъф на лаптоп. Устройството има лъскав нюанс и атрактивен, стилен дизайн. Снабден е с мек калъф за предпазване от надраскване, прах и отпечатъци.

Коментар