Proscenic 850T – почистващ робот на достъпна цена

Proscenic 850T е компактна, с нисък профил и голяма всмукателна мощност

Масовият потребител обикновено търси продукти с добро качество на сравнително ниски цени, като алтернатива на скъпите марки. Това важи и за роботизираните прахосмукачки, където купувачите имат богат избор.

Една от достъпните марки на пазара за роботизирани прахосмукачка е Proscenic. По-конкретно, моделът Proscenic 850T, който представяме днес, е хибридна прахосмукачка за сухо и мокро почистване, с модерни функции на ниска цена – само €144,27 с купон за отстъпка GKB22SS3 в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Proscenic 850T премахва прах, петна, косми и малки частици от пода

Това е достъпна прахосмукачка за ежедневно почистване – сухо и мокро, с редица модерни функции. Моделът предлага мощност на засмукване до 3000 Pa, която е достатъчна за бързо и ефективно почистване на всеки тип под, вкл. дърво и килими. А батерията с капацитет 2600 мАч поддържа работата на уреда в продължение на два часа. Когато батерията се разреди, умният уред автоматично отива до зарядната станция за презареждане.

Proscenic 850T поддържа 3 режима на почистване: прахосмукачка (сухо почистване), миене (моп) и двата едновременно (сухо и мокро почистване). Уредът разполага с голям резервоар за вода от 500 мл с електрическа водна помпа, която позволява регулиране на водния поток и ограничава ненужното изтичане на вода от резервоара.

Proscenic 850T поддържа три режима на почистване – сухо, мокро и комбинирано

За разлика от по-скъпите роботи-прахосмукаки, Proscenic 850T няма лазерна система за картографиране, така че не може да почиства избирателно помещенията и да продължава от мястото на спиране. Но моделът разполага с жироскопска навигационна система със сензори, която гарантира, че няма да остане непочистено място на пода.

Липсата на лазерна система може да се разглежда и като предимство, тъй като намалява височината на прахосмукачката – тя е с нисък профил от 7,3 см и благодарение на това прониква по-лесно под мебели и на други труднодостъпни места.

Умна технология Vboost разпознава вида на настилката и регулира всмукателната мощност

Proscenic 850T може да се управлява по различни начини – чрез мобилно приложение, с дистанционно управление и дори чрез гласови команди с помощна на умните колонки Alexа, например.

Придружаващото смартфон приложение ProscenicHome е много адаптивно и позволява лесно персонализиране на функциите на Proscenic 850T според конкретните нужди. Можете, например, за зададете график на почистване, да променяте режимите на почистване, да регулирате водния поток, да пускате и спирате прахосмукачката, да преглеждате хронологията на почистване и т.н.

В много жилища днес има домашни любимци. Proscenic 850T може да бъде полезна в такива случаи, тъй като е способна да засмуче всички косми, оставени по пода от кучета и котки.

Мобилно приложение позволява удобно дистанционно управление на Proscenic 850T

Ако пък имате в жилището килими или мокети, 850T също е точният уред за почистване. Прахосмукачката на Proscenic предлага специална функция Vboost, която автоматично увеличава засмукването при откриване на килими, за да осигури щателно почистване.

И не само това. Proscenic 850T се проявява отлично и в домове с различни видове подове, както и с високи прагове. Роботът е способен лесно да преодолее препятствия с височина 1,5 см, за да се придвижи до следващата цел за почистване.

Прахосмукачката Proscenic 850T е удобна за работа и лесна за обслужване

В заключение, инвестицията в Proscenic 850T си заслужава, тъй като на сравнително ниска цена ще получите голяма стойност. Това е една функционална, компактна и маневрена прахосмукачка с респектираща всмукателна мощност, която премахва ефективно прах, петна, косми и други боклуци от пода. Има нисък профил, голям резервоар за вода и се управлява лесно.

Можете да купите почистващия робот тук: Proscenic 850T Smart Robot Cleaner за €144,27 с купон за отстъпка GKB22SS3 в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Плащането през PayPal осигурява допълнителна отстъпка от €5, така че крайната цена става €139,27. Доставката е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Proscenic 850T – почистващ робот на достъпна цена”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    хх

  2. Anonymous

    Ами какво се случва… Роботът минава, затъва в лай**та и се активира аудиофайл “Ейй… пак се изср@ на метеното”.

  3. Фофу

    Ами кучетата се изхождат където и да било само в краен случай, т.е. в случай, че не са изведени навън на разходка, където те си имат процедура по ровене, заравяне и пр.
    Затова ако си взел куче трябва да си имаш идеята, че иска време.
    Някои ги тренират да ходят на тоалетната чиния даже.

  4. Anonymous

    Какво се случва, ако кучето се изходи и почистващия робот попадне на екскремента?

Коментар