Ева Паунова проведе първия онлайн #еврочат с граждани

Електронното управление качествено ще промени страната и администрацията ни, заяви Ева Паунова

Електронното управление качествено ще промени страната и администрацията ни, заяви Ева Паунова

Българският евродепутат Ева Паунова проведе първия онлайн #еврочат в социалните мрежи, организиран вчера от Информационното бюро на Европейския парламент за България. Тема на дискусията бе „Визия за Дигитална България в Дигитална Европа”.

По време на онлайн дискусията във фейсбук и туитър Ева Паунова отговори на въпроси на граждани, свързани с електронно правителство, електронно предприемачество, електронно участие и електронно образование. Тя изрази готовността си да продължи разговора по темата в социалните медии и в общественото пространство.

„Темата за електронното управление е изключително важна и се радвам, че предизвиква такъв интерес у българските граждани. Изграждането на електронно управление за мен е основен приоритет, защото то качествено ще промени страната и администрацията ни. Доказано е, че то допринася и за намаляването на корупцията”, коментира евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

„Основният проблем е, че трябва доста единен подход, за да имаме качествени резултати. Вярвам, че в рамките на този мандат ще имаме реални резултати – електронното управление е един от приоритетите на правителството и на вицепремиера г-жа Бъчварова”, добави тя.

Дискусията с Ева Паунова бе първият от поредицата #еврочат-ове, организирани от Информационното бюро на Европейския парламент в България с българските евродепутати с цел информиране на гражданите по значими европейски теми. На страницата на Информационното бюро е публикувано обобщение на дискусията по темата, включващо най-често задаваните и интересни въпроси, както и получените отговори.

Коментари по темата: „Ева Паунова проведе първия онлайн #еврочат с граждани”

добавете коментар...

  1. Ванката

    Голем кеф е да си на 5 цифрена евро заплатка и да не работиш нищо смислено.

Коментар