Luxoft търси C/C++ експерти за центъра си в София

Развойният център на Luxoft в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа, разработващ софтуер за автомобили

Развойният център на Luxoft в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа, разработващ софтуер за автомобили

Разработчикът на софтуер Luxoft отваря развойния си център в София за опитни C/C++ експерти. Събитието на 20 май е фокусирано върху създаваните от компанията ИТ приложения за „умни автомобили”.

Милиони автомобили по пътищата днес се движат, управлявани от потребителски (UX) и HMI (Human Machine Interface) интерфейси, проектирани от Luxoft.  Компанията предлага софтуер за монтираните в автомобила информационно-развлекателни и телематични системи, клъстери от дигитални прибори, Head-Up дисплеи и други.

Българският офис на Luxoft разширява участието си в глобалните проекти на компанията, насочени към автомобилната индустрия. За това развойният център в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа, разработващ софтуер за автомобили.

На 20 май, в Деня на отворените врати, домакините ще представят актуални ИТ технологии на Luxoft, предназначени за автомобилния сектор. Компанията ще покаже и новооткритото разширение на офиса си в София.

ИТ разработчиците ще могат да разговарят неформално с лекторите – експерти от глобалната мрежа Luxoft, както и с екипа за подбор на кадри. За участие в събитието се изисква регистрация.

Коментари по темата: „Luxoft търси C/C++ експерти за центъра си в София”

добавете коментар...

  1. :o)

    Не виждам много голяма разлика между украинските олигарси и западните мега-мастодонти олигарски които държат Apple, Google, Facebook и т.н….
    Та на тази основа може доста да се поговори, въпреки че съм с умерено/крайно дясна идеология.

    Идеята е обаче колко време ще се задържат тези Luxoft на пазара, колко време ще дават добри заплати и най-важното при един евентуален конфликт в държавицата им (който за съжаление не е далеч от реалността) , да не спре “финансирането” и офиса да хлопне врАти.

  2. Фофу

    Райо впрегнал си се малко в повече. Че е на някой олигарх да, добре, но какво пречи на хората да идат и да приберат някой лев. Поне малко полза да има и за обикновеният човек. Щото те така или иначе работници ще си намерят, ако трябва и във Виетнам ще идат.

    А колкото за това, че се отнасят към българите като втора ръка и по-низша каста, е че то ако вземеш и повечето български чорбаджии, да не са по-различни.

  3. Райо

    Това е руско – украинска олигархическа фирма. Руската инвазия продължава.

    Пари прекарват руските олигарси – не плащат повече от средната за страната заплата за ИТ.

    Хубаво!
    Който иска да ходи да бъде слуга на руснаци и украинци, които които ще ръководят и се отнасят към българите като втора ръка и по-низша каста.

    Хубаво!
    Който иска да ходи и да обслужва руските интереси.

  4. Да

    Какви ако не е тайна?

  5. Йордан

    Това е чудесна новина за всички, които имат добри познания по С++. Луксофт в момента предлагат едни от най-високите заплати на пазара.

Коментар