Петър Иванов влезе в борда на директорите на AmCham

Намираме се в етап на забележителна дигитална трансформация, заяви Петър Иванов

Намираме се в етап на забележителна дигитална трансформация, заяви Петър Иванов

Изпълнителният директор на Майкрософт България бе избран за един от деветимата членове в Борда на директорите на Американската търговска камара в България (AmCham) по време на Общото събрание на организацията. Това ще бъде първи мандат за Петър Иванов в Борда на AmCham.

„В етапа на забележителна дигитална трансформация, България е място, в което нашата работа и усилия ще докажат, че технологиите могат да бъдат използвани, за да помогнат на всяка бизнес организация и индивид на планетата да постигнат повече”, заяви Петър Иванов по време на речта си след приемането в Борда.

Петър Иванов има дългогодишен мениджърски опит в представителствата на световни ИТ гиганти и познава отблизо ИКТ индустрията в Централна и Източна Европа.

Освен Петър Иванов, в Борда влизат още Красимира Чемишанска (Amgen България), Ираван Хира (HP България), Стоян Иванов (The Coca-Cola Company България), Сергей Койнов (AG Capital), Оливие Маркет (AES Bulgaria), Соломон Паси (Atlantic Club Bulgaria), Станислава Танева (Citibank Europe Plc, Bulgaria Branch) и Златина Русева-Савова.

Коментар