ERP академията започва партньорство с pCloud

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса”, каза д-р Наталия Футекова, основател на академията по бизнес софтуер

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса”, каза д-р Наталия Футекова, основател на академията по бизнес софтуер

Първата по рода си у нас ERP академия ще си партнира с доставчика на облачни услуги pCloud. Инициативата, обявена днес, цели да добави стойност към висшето образование.

ИТ специалистите от pCloud ще споделят своето ноу-хау в поредица от лекции пред студентите на ERP Academy. Образователната организация и компанията за облачни услуги обединяват усилия, за да доближат висшето образование до реалните нужди на бизнеса.

Лекциите и семинарите  на тема „Сторидж технологии в облачна среда” ще бъдат разделени в три направления, в зависимост от приложението на облачните услуги в бизнеса, образованието и крайните потребители.

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса”, сподели д-р Наталия Футекова, основател на ERP Academy. „Новосъздаденото сътрудничество с една от най-иновативните фирми в България – pCloud – показва, че Академията развива дългосрочни отношения както с утвърдени компании за бизнес софтуер у нас, така и с успели стартъп компании”.

По нейните думи, студентите и курсистите в ERP Academy ще спечелят много от възможността да слушат лекции от специалистите на pCloud.

„Вярваме, че партньорствата между бизнеса и образованието могат да предложат на студентите обучение с добавена стойност”, коментира от своя страна Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud.

ERP Academy, заедно с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), създаде първата магистърска програма по бизнес софтуер у нас и е партньор на ВУЗФ в първата бакалавърска програма в същата сфера.