Paysafe България набира платени стажанти

Във фокуса на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен

Компанията за онлайн разплащания Paysafe България стартира на 19 юни платена стажантска програма, която в продължение на 6 месеца ще обучава софтуерни инженери.

Инициативата е отворена за кандидати, завършили подходящи програма или курсове. Те ще получат интензивни теоретични и практически познания, които ще им помогнат в избора на кариера и навлизането на пазара на труда, поясниха от компанията.

През първото тримесечие стажантите преминават през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. Втората част от програмата е с практическа насоченост и позволява на стажантите да добият реален опит в изграден екип. Областите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са основно Java (Fundamentals, APIs and Related Technologies), Testing, Angular 2 и Linux.

Стажантската програма на Paysafe България се реализира вече 7 години. Тя се провежда в офиса на Paysafe в София, който е сред 25-те най-популярни в света за 2016 г., според класация на Office Snapshots. Дванадесет от общо петнадесет участници успешно завършиха стажантската програма на Paysafe България през миналата година и бяха наети като служители на пълен работен ден в компанията.

Курсисти от ИТ академии, с които Paysafe има партньорство, като HackBulgaria и IT Talents, също могат да се включат в стажантската програма след успешно преминаване през съответните курсове. Подобен вид партньорство между организациите спомага за създаване на добра среда, в която ИТ специалистите могат да се развиват дългосрочно, подчертаха от Paysafe.

„Стажантите ни имат възможност да се учат от близо 150 софтуерни инженери и заедно с тях да се включат в реални проекти на компанията, достъпвайки приложения и източници, които служителите на Paysafe използват в ежедневната си работа“, разказа Петя Николова, директор „Човешки ресурси” в Paysafe България.

Във фокуса на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Необходими са базови познания по Java, желание за развитие и възможност за най-малко 30-часова заетост на седмица. Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от над 850-те служители на Paysafe България.

Компанията бе създадена като резултат от придобиването на Skrill от Optimal Payments през 2015 г. Днес тя е един от най-големите работодатели у нас, а офисът ѝ заема шест етажа в Capital Fort, София.

Коментари по темата: „Paysafe България набира платени стажанти”

добавете коментар...

  1. Питащ

    Какво значи рибки Кире?

  2. Кирил Иванов

    тия пак са свършили хората на изпитателен срок и сега търсят нови рибки

Коментар