A Better Button – класическо Старт меню за Windows 8/8.1

A Better Button се явява опростено меню за бърз достъп до важните приложения и системни инструменти

A Better Button се явява опростено меню за бърз достъп до важните приложения и системни инструменти

Програмата A Better Button е предназначена да даде на потребителите на Windows 8 и 8.1 функционалност на класически Старт бутон и Старт меню. Тя се явява опростено меню за бърз достъп до важните приложения и системни инструменти.

A Better Button отговаря на желанието на потребителите на модерната ОС да ползват познатото им Старт меню от предишните версии на Windows. Освен това програмата ще е от полза на потребители, които не искат да ъпгрейдват системите си до Windows 10, в която Microsoft е добавила класическото Старт меню.

Интерфейсът на приложението е максимално опростен – то се показва като бутон в стил Windows Vista. С десен клик се отваря меню с шорткъти до системи инструменти като Control Panel (Disk Cleanup, Event Viewer, Performance Monitor, Services), команден ред, My Computer и други често използвани локации в компютъра.

В допълнение, менюто позволява стартиране на инсталирани приложения от папката Program Files или използване на Run опцията за изпълнение на команди. Потребителят може също така през менюто да изключи компютъра, да го рестартира, хибернира или да излезе от акаунта си (log off).

Даунлоуд: A Better Button

Коментар