Samebike 20LVXD30 – сгъваемо е-колело за 60 км пробег

Samebike 20LVXD30 е подходящ за ежедневно използване в градски условия

Разнообразието от електрически велосипеди на пазара е голямо, така че всеки може да избере модел според предпочитанията и бюджета си. Понякога разликите във възможностите са малки, но може да спестите двеста и повече лева, ако изберете по-семплия модел.

Такъв е случаят с електрическия велосипед Samebike 20LVXD30, който отстъпва по няколко показателя на LO26-BKNEW (представихме го вчера с възможност за покупка от онлайн магазина TomTop), но разликата в цената е около 110 евро. Разглежданият днес модел е достъпен за поръчки от глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад, на цена от 669,59 евро.

Samebike 20LVXD30 е не по-малко мощен – оборудван е с безчетков мотор 48V 350W и може да поеме човек с тегло до 150 кг. Подобно на своя по-скъп събрат, този модел изминава на електрически ход 35-40 км, а при асистирано каране пробегът се увеличава до 45-60 км.

Samebike 20LVXD30 разполага с всичко необходимо за пълноценно каране

Батерията е литиева, с капацитет 8AH (в сравнение с 10AH за LO26-BKNEW) и се зарежда напълно за около 4 часа. Характеристиките на разглеждания модел го позиционират за ежедневно използване в градски условия – за работа, училище, пазаруване, а също така и за кратки пътешествия.

Samebike 20LVXD30 е здрав и стабилен, благодарение на конструкцията от алуминиева сплав и устойчивите гуми – те са 20-инчови, което е още една разлика, в сравнение с LO26-BKNEW, който има 26-инчови гуми. Велосипедът е оборудван със 7-скоростна Shimano система, спрямо 21-скоростна при по-скъпия модел.

Държачът за смартфон е една от полезните екстри на Samebike 20LVXD30

Останалите характеристики са почти същите – двойна спирачна система на предното и задното колело, ярък фар отпред и стоп светлина отзад, LED панел за информация, който е по-малък при разглеждания модел, защити от свръх-ток, ниско напрежение и прекомерна температура, предно окачване и седалка, които абсорбират ударите за по-комфортно возене.

Samebike 20LVXD30 също е сгъваем, което е голямо удобство при пренасяне и съхранение на велосипеда. В сгънато състояние той има размери 80х48х68 см, а теглото му, според спецификациите, е 26,5 кг. С това е-колело можете да се катерите по пътища с наклон до 35 градуса.

Samebike 20LVXD30 е подсигурен с дискова спирачка за безопасно каране

Предвидени са и някои малки, но полезни екстри. Така например, моделът разполага с държач за смартфон, благодарение на който можете по-лесно да навигирате, в допълнение към информацията за скорост, състояние на батерията и изминато разстояние, достъпна на LED панела. Друго удобство е вградената отзад кошничка за багаж.

Стандартната версия на Samebike 20LVXD30 е изпълнена в черен цвят, но като опция се предлага и модел в бяло. Освен колелото в комплекта са включени зарядно устройство, набор от инструменти и документация.

Предното окачване и седалката на Samebike 20LVXD30 абсорбират ударите

Купи: Samebike 20LVXD30 – на цена от 669,59 евро, с доставка от склад в Германия

Коментари по темата: „Samebike 20LVXD30 – сгъваемо е-колело за 60 км пробег”

добавете коментар...

  1. Георги Хаджиколев

    Много е хубаво

  2. Давай

    Купувам за 69.59

Коментар