Viomi VSLAM Robot Vacuum Cleaner – почиства интелигентно

Роботизираната прахосмукачка Viomi е толкова ниска, че се промъква навсякъде

Умните роботизирани прахосмукачки се превърнаха в един от най-полезните домашни уреди, които поддържат чистотата в жилището и същевременно ни избавят от рутинните ръчни действия. Сред най-популярните на пазара са интелигентните прахосмукачки Viomi.

Моделът Viomi VSLAM Smart Robot Vacuum Cleaner, предлаган от онлайн магазина Tomtop, струва само 144,49 евро с безплатна доставка от Германия. Този уред се отличава с всмукателна мощност 2600Pa с възможност за настройка на 4 скорости и почистваща система от ново поколение, която има удължени двустранни четки и работи без да вдига прах. И разбира се, с интелигентна система за планиране на маршрута в реално време.

Интелигентният домашен уред на Viomi е компактен, лек и работлив

Viomi VSLAM използва японски NIDEC вентилатор и има голяма всмукателна мощност 2600Pa, а възможността за настройка в четири скоростни режима осигурява желаната производителност и ефективност при почистване. Прахосмукачката поддържа три режима на почистване: сухо, мокро и комбиниран (сухо и мокро).

Тя е тънка – височината ѝ е само 7,8 см, благодарение на което може да се промъква безпроблемно под легла и дивани. 12 вградени сензора с висока точност гарантират бързо и акуратно почистване на всяко ъгълче в жилището от прах, косми от домашните любимци, зърна и боклук.

Viomi сканира в реално време средата наоколо и изготвя оптималния маршрут за почистване

Широкоъгълна HD камера събира бързо информация за средата наоколо, а интелигентният VSLAM алгоритъм с поддръжка от невронна мрежа съставя най-оптималния маршрут за почистване. Нещо повече, чрез сканиране в реално време със скорост 60 пъти в секунда, прахосмукачката може да обнови маршрута, за да избегне многократно почистване на едни и същи площи.

Роботът-прахосмукачка е оборудван с издръжлива батерия 3200 mAh, която обезпечава непрекъсната работа на прахосмукачката в продължение на 2 часа. Уредът поддържа функция за автоматично презареждане – когато батерията падне, Viomi отива сама до док-станцията за зареждане.

Когато батерията падне, Viomi автоматично отива до док станцията за презареждане

Можете да управлявате Viomi удобно с помощта на мобилно приложение Mi Home APP, достъпно за сваляне от онлайн магазините Google Play (за Android) и App Store (за iOS) – да проектирате желания маршрут за почистване, да пускате прахосмукачката по график в определен момент или да я задействате отдалечено.

Роботизираната прахосмукачка на Viomi е компактен уред с размери 35х35х7,8 см и тегло 6,1 кг. Оборудвана е с торба за прах 240 мл и резервоар за вода с електронно управление на подаваното количество. Работи тихо (75dB). В комплекта влизат още моп кърпа, захранващ адаптер, няколко четки и документация.

Управлението на Viomi може да става отдалечено през мобилно приложение

Можете да купите този умен уред за дома тук: Viomi VSLAM Smart Robot Vacuum Cleaner – на цена от 144,49 евро с безплатна доставка от Германия.

Коментар