Безжична система повиква сервитьора

Безжичната система ще направи сервитьорите по-отговорни към своите задължения

Безжичната система ще направи сервитьорите по-отговорни

Безжична система за повикване на сервитьори – това е новата функционалност в софтуера Microinvest Склад Pro Light на българския разработчик Микроинвест.

Системата приема и отчита повикванията на клиентите чрез бутон, който се намира на масите в заведението и предава сигнала към търговския софтуер по безжичен път. Така, на клиентите няма да се налага да търсят с поглед обслужващия персонал в цялото помещение, за да направят поръчка или да поискат сметката.

От друга страна, сервитьорите ще бъдат по-отговорни към своите задължения, защото новата функция позволява да бъде направена точна справка за времето за реакция при повикване от клиент, съобщиха от Микроинвест.

Системата има потенциал да привлече нови клиенти към вече постоянните. Любителите на иновации и хора, за които времето е твърде ценно, биха се заинтересували да тестват подобна форма на обслужване.

Услугата може да бъде реализирана с практически всеки модел хардуер (бутон), който отговаря на функционалното изискване за безжично предаване на данни, уточниха от Микроинвест.

Коментар