CryptoLicensing For .Net – защитава софтуера с лицензи

Програмата CryptoLicensing For .Net добавя опции за лицензиране във Visual Basic.Net софтуер от рода на WPF приложения, Windows услуги, ASP.Net уеб сайтове и др. Програмата може да генерира сигурни криптографски лицензи, които защитават софтуера.

CryptoLicensing For .Net се явява удобно решение за ограничаване на лиценза за специфични уеб ресурси

CryptoLicensing For .Net се явява удобно решение за ограничаване на лиценза за специфични уеб ресурси

Потребителите могат да създават лицензи за пълните версии, за пробни версии, онлайн или ръчни активации, плаващи мрежови лицензи, абонаменти, лицензи по поискване и с хардуерно блокиране.

Възможно е също дефиниране на характеристики, които разрешават или забраняват функции в софтуера, съответно за стандартна, професионална и корпоративна версия.

Могат да се зададат различни настройки, които помагат за генериране на лицензи за текущия профил. Нещо повече, лицензът и серийните кодове могат да се генерират посредством код.

Функцията за отчети позволява да се следи използването на софтуера, вкл. продължителността на употреба на всяка характеристика, както и най-често използваните хардуерни и софтуерни конфигурации.

В заключение, CryptoLicensing For .Net се явява удобно решение за ограничаване на лиценза за специфични уеб ресурси. Благодарение на интуитивния си интерфейс, програмата може да се ползва освен от експерти, но и от начинаещи потребители. Пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: CryptoLicensing For .Net

Коментар