Виваком ще дава безплатен 128К мобилен интернет

Виваком предложи компромисно решение за мобилен интернет без месечна такса

Виваком предложи компромисно решение за безплатен мобилен интернет

Виваком ще предостави безплатно неограничен мобилен интернет със скорост 128 Kbps за потребители, които са клиенти – настоящи или нови – на фиксиран интернет от телекома.

Новата услуга се нарича Vivacom Traffic Plus и влиза в сила от 1 ноември. Телекомът няма да взима месечна такса за ползването й, но изисква еднократно заплащане от 9,90 лв. при активиране на услугата.

Има още едно условие и то е клиентите на телекома да подпишат нов договор за срок от 12 или 24 месеца за фиксиран интернет – самостоятелно или в пакет с други услуги. Виваком обещава максимални мобилни скорости на даунлоуд и ъплоуд до 128 Kbps с безплатната услуга.

Услуга с подобна скорост не може да осигури пълноценно сърфиране в съвременния уеб. Предвидена е възможност за покупка на 500MB при максимална за 3G мрежата скорост срещу 5 лв. Тази опция е налична и в момента за потребителите на платен мобилен интернет от телекома и удобна при изчерпване на включения трафик преди да е изтекъл месечният период.

Пакетът Vivacom Traffic Plus може да се комбинира както със самостоятелни интернет абонаменти, така и с пакетни услуги с включен фиксиран интернет за всички частни и бизнес клиенти на телекома.

Коментар