RemotelyAnywhere – управлява отдалечени компютри

Програмата има удобен графичен интерфейс, достъпен през уеб браузър.

Програмата има удобен графичен интерфейс, достъпен през уеб браузър

RemotelyAnywhere е професионален софтуер, който помага на системните администратори да изпълняват отдалечени операции на множество компютри. Програмата има удобен графичен интерфейс, достъпен през уеб браузър.

RemotelyAnywhere генерира отчети за активността на отдалечените компютри, които включват информация за самата система – процесор, памет и т.н., графика с мрежовия трафик и логове.

В допълнение, видни са изпълняваните процесори на отдалечените компютри заедно с използваните от тях ресурси, както и планираните задачи, последните логини, инсталираните ъпдейти и др.

RemotelyAnywhere дава възможност на администраторите да споделят техните PC с други потребители по време на презентация или при работа по съвместни проекти, като поддържа контрол и ограничения на действията с клавиатурата и мишката.

Програмата позволява също изпълнение на базови операции по редактиране на съдържанието на буфера, работа с документи на отдалечения компютър и принтиране. Всички трансфери между локалния и отдалечения компютър са криптирани, поддържа се синхронизация на файловете между двата компютъра.

Предвидени са също възможности за отдалечено прекратяване на процеси, редактиране на регистъра, рестартиране на компютъра, промяна на настройки на виртуалната памет, чат с други потребители и редица други действия.

RemotelyAnywhere поддържа конфигурируем FTP сървър, Telnet и SSH връзки, операции по управление на файлове (разглеждане, редактиране и изпълнение), настройки на Windows Active Directory, имейл известия, PDA отдалечен контрол и др.

Даунлоуд: RemotelyAnywhere (пробна версия)

Коментари по темата: „RemotelyAnywhere – управлява отдалечени компютри”

добавете коментар...

  1. sopata

    По добро от VNC няма!

Коментар