Dropbox подобри 10 пъти офертата си

Срещу 9,99 долара на месец бизнес потребителите на Dropbox получават достъп до 1 терабайт в облака

Срещу 9,99 долара на месец потребителите на Dropbox получават достъп до 1 терабайт в облака

Dropbox подобри значително офертата си за съхранение на данни в облака. На досегашната цена от 9,99 долара на месец (или 99 долара на година) услугата Dropbox Pro вече предлага достъп до 1 терабайт в облака, вместо 100 гигабайта (GB).

На практика, потребителите получават 10-кратно подобрение на услугата, която с новите параметри е една от най-изгодните на пазара за облачно съхранение на данни, но отстъпва на услуги като OneDrive for Business, предлагана от Microsoft.

Подобрената оферта за Dropbox Pro е достъпна не само за настоящи клиенти на компанията, но и за нови, в резултат на което се очаква потребителската й аудитория да нарасне. В допълнение, облачният доставчик предлага на Pro акаунтите възможност да добавят пароли за споделяните линкове с цел по-висока сигурност.

Подобрена е също сигурността в случай на загуба на лаптоп или мобилно устройство с папка на Dropbox. В този случай потребителят ще може да премахне папката от изгубеното устройство през своя акаунт, ползвайки друг компютър, и така ще предотврати кражбата на данни.

Коментари по темата: „Dropbox подобри 10 пъти офертата си”

добавете коментар...

  1. vb2005

    Ще ме извинявате ама само пълни наивници и дискаунтъри могат да повярват, че някой ще им даде 36 терабайта безплатно – вие момци някога купували ли сте хардуер – той струва пари – 36 терабайта са 9 диска по 4 терабайта – струват няколко хиляди лева общо, за сървърите и свързаност да не говорим – тях не ги слагаме в сметката
    Айде и ще чакам след някой месец да споделите, каква е уловката

  2. Облак

    Серго, много, много благодаря! Досега имах безплатни 1.04 TB в KuaiPan. Сдобих се с 36.35 TB l YunPan!
    Иван, тази промоция е била около Нова година докъм 20.01.14, не съм знаел по-рано, сега имам 2 профила в Cloud Mail.ru, всеки по 100 GB.

  3. серго

    Тарикатчета на дребно са Dropbox. Вече десети месец имам 36ТБ безплатни в YunPan.

  4. Иван

    Голяма оферта няма що – Mail.ru предлага същото без пари, а преди време имаше промоция за 1 ТБ отново безплатно.

Коментар