Visitor Maker – генерира уникални посещения

Visitor Maker се позиционира като инструмент за увеличаване на трафика на уеб сайтове чрез симулиране на уникални посещения

Visitor Maker се позиционира като инструмент за увеличаване на трафика на уеб сайтове чрез симулиране на уникални посещения

Че интернет е джунгла, знаят и децата. Ето една програма, която потвърждава това схващане – Visitor Maker симулира уникални посещения в уеб сайтове чрез различни прокси сървъри.

Visitor Maker се позиционира като полезен инструмент, с който администраторите на уеб сайтове могат да увеличат трафика си. Програмата генерира уникални кликове, като посещава уеб страниците многократно чрез серия от проксита и изпълнява определени действия.

Програмана е много лесна за използване, има опростен и интуитивен интерфейс, но се нуждае от допълнителен инструмент, който да събира проксита, тъй като няма такива възможности.

Visitor Maker разчита на списък от налични проксита, който се използва за насочване на връзките през множество сървъри по света и симулиране на уникални посещения в уеб сайтове. Необходим е, разбира се, голям набор от прокси адреси, за да се увеличи значимо трафикът, но те могат да се съберат от друг източник или с помощта на специализирани приложения.

Когато се свърже към конкретна уеб страница, използвайки вградения браузър, Visitor Maker изпълнява последователност от действия, дефинирани от потребителя. Така например, програмата може да посети вътрешна страница и да кликне на специфичен линк.

Списъкът с проксита може да се съхранява локално, а потребителят да задава множество предварителни настройки и действия за определени сайтове. Предвидени са и опции за напреднали потребители, освен че програмата може да се ползва с лекота и от неопитните. Visitor Maker струва 40 долара.

Даунлоуд: Visitor Maker (пробна версия)

Коментар